Contacte

Contacte

Clínica Girona és ubicada al Carrer de Barcelona 206 (17005-GIRONA), a l’entrada Sud de la ciutat, al costat de l’accés a l’autopista i a 20 minuts de l’aeroport Girona-Costa Brava i connectada amb el centre de la ciutat amb transport públic. Disposa de 180 places d’aparcament.

Treballa amb nosaltres

Vols treballar amb nosaltres?  Pots enviar-nos el teu currículum al Departament de Recursos Humans i l’incorporarem a la nostra base de dades per tenir-lo en compte en futures ofertes que s’adeqüin al teu perfil.

En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en allò que respecta al tractament de dades personals, informem que les dades que facilites a Clínica Girona s’utilitzaran exclusivament per a processos de selecció del centre. Les dades seran tractades amb absoluta confidencialitat. Consulta aquí les condicions de privacitat.

Visita virtual

Entra amb la realitat virtual a les sales de part de la nova Clínica Girona:

Entrar virtualment a les sales de parts

______________________________________________

Servei d'atenció al client

Clínica Girona, pensant en la Qualitat i millora contínua en l’atenció dels seus clients i familiars, disposa del Servei d’Atenció al Client. Aquest servei te com a objectiu vetllar pels drets dels client, informar-lo, atendre’n les seves consultes i suggeriments i promoure les millores que s’originin de les seves aportacions.

El Servei d’Atenció al client està ubicat a la Planta quatre de la Clínica, al Carrer de Barcelona 206. El seu horari d’atenció al públic és de dilluns a dijous de 9. a 14h. i de 15 a 16h i els divendres de 8 a 15h.

També s’hi pot contactar mitjançant el telèfon 972 01 03 00 o la direcció de correu electrònic atencioclient@clinicagirona.cat.

Delegat de Protecció de Dades

Delegat de Protecció de Dades del Grup Clínica Girona / Telèfon: 972 010 300 / C/ de Barcelona 206, 17005 GIRONA / Email: protecciodades@clinicagirona.cat 

Clínica Girona l’informa que disposa d’un Delegat de Protecció de Dades davant el qual vostè té la facultat d’exercir els drets accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat i d’oposició de les seves dades d’acord allò que disposa la normativa en matèria de protecció de dades. Per a exercir-los, haurà de dirigir-se per escrit al Delegat de Protecció de Dades a C/ de Barcelona 206 (17005-Girona) o per email a protecciodades@clinicagirona.cat; en qualsevol cas s’haurà d’adjuntar una fotocòpia del seu document nacional d’identitat o bé equivalent.

Adreça i contacte

Clínica Girona Carrer de Barcelona 206, 17005 Girona

Podeu descarregar un document PDF amb la relació d’adreces email dels diferents departaments de la Clinica Girona.
Descarrega’t el llistat d’emails en format pdf

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR