TVGIRONA: El nou edifici de la Clínica Girona podria entrar en funcionament al desembre

Televisió de Girona. 16 de juny de 2021

“Les obres de la @ClinicaGirona avancen a bon ritme i el nou edifici ja podria entrar en funcionament al desembre”. És el titular del reportatge d’obertura del Telenotícies Migdia de Televisió de Girona del 16 de juny de 2021, en el que es recullen imatges de les obres així com declaracions de Carles Espígol, Gerent de Clínica Girona.

En un tuit publicat el mateix dia per @TVGirona s’afirma: Una inauguració que ha de marcar la reconversió de l’entrada sud de la ciutat, tal com reconeixen des del mateix centre sanitari i des de l’Ajuntament de @girona_cat

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR