Comença a escriure i premeu ENTRAR A LA RECERCA

Xerrada de l’AECC Girona: “Fisioteràpia en mastectomia”

Dissabte 22 de maig de 2021 a la Sala d’Actes de la Clínica

El dissabte 22 maig va tenir lloc una interessant sessió sobre “Fisioteràpia en mastectomia” a càrrec de Cristina Pallarols, fisioterapeuta de l’AECC-Catalunya contra el Càncer de Girona, enfocada a  repassar les complicacions més freqüents que es produeixen en les mastectomies i quines tècniques podem usar  per tractar-les. A la sessió hi van assistir fisioterapeutes i infermeres de Clínica Girona.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR