Comença a escriure i premeu ENTRAR A LA RECERCA

TVGirona: Les obres de la nova Clínica Girona i la urbanització de la zona

Girona 21 de maig de 2021

TELEVISIO DE GIRONA va emetre ahir un reportatge sobre la finalització de les obres de la nova Clínica Girona, que ha de suposar un abans i un després per a la reurbanització de l’entrada sud de la ciutat. Des de l’Ajuntament expliquen que s’està esperant a la finalització de les obres per començar a fer el projecte de transformació de la zona.

Veure l’informatiu Notícies Migdia de TVGirona del 20 de maig de 2021

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR