Comença a escriure i premeu ENTRAR A LA RECERCA

TVGIRONA: La pandèmia ha fet augmentar els casos de fatiga ocular i miopia

Girona 21 de maig de 2021

TELEVISIO DE GIRONA va emetre ahir un reportatge sobre un estudi liderat per l’Institut d’Oftalmologia de Clínica Girona, que ha detectat un augment d’entre el 20 i el 30% de casos nous i canvis de graduació de miopia. L’estudi apunta com a causes: un canvi de perfil del pacient, però també la por a acudir a l’oculista durant la pandèmia.

Veure l’informatiu Notícies Migdia de TVGirona del 20 de maig de 2021

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR