5 de maig – Dia mundial de la higiene de mans

5 de maig de 2021

Clínica Girona participa activament en el Dia Mundial de la Higiene de Mans i difon consells sobre la importància del rentat de mans entre el personal, pacients i visitants. Arran de la pandèmia de la COVID19 el rentat de mans ha esdevingut una rutina repetida un piló de vegades cada dia. Tot i això és important no abaixar la guàrdia, i recordar, de tant en tant, les diferents tècniques per aconseguir un bon rentat de mans, segur i eficaç.

Un equip d’infermeria ha fet un recorregut per totes les plantes d’hospitalització, i per altres serveis com ara la UVI , Urgències, Diàlisis, Admissions o Administració, per fer promoure la higiene de mans i poder observar si es fa correctament, gràcies a un gel especial fluorescent i a una caixa pedagògica dotada de llum ultraviolada, que delata les zones de les mans que han pogut quedar sense gel. 

Clínica Girona disposa des de fa anys de dispensadors amb solucions alcohòliques repartits per totes les instal·lacions, per fer que aquesta pràctica de la higiene de mans sigui efectiva diàriament i de manera quotidiana.

#DiaMundialdelaHigienedeMans

#handhygiene, #InfectionPrevention i #CleanYourHands @WHO i @salutcat

Més informació a salutweb.gencat.cat:

El Programa d’higiene de mans permet garantir una atenció sanitària neta i segura per a pacients i treballadors sanitaris

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR