Comença a escriure i premeu ENTRAR A LA RECERCA

CATALUNYA RÀDIO: L’angoixa de la pandèmia multiplica per tres els problemes d’insomni

19/03/2021

L’angoixa i la incertesa provocades per la pandèmia han triplicat els casos d’insomni. Això es fa evident amb l’activitat de la Unitat del Son de la Clínica Girona. Les dades s’han fet públiques coincidint amb el fet que, avui, és el Dia Mundial del Son. Si abans de la pandèmia tractaven per aquest problema 13 de cada 100 casos, ara són 32 de cada 100.

Escolta l’audio

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR