Comença a escriure i premeu ENTRAR A LA RECERCA

Televisió de Girona: La pandèmia ha fet repensar part del projecte de la nova Clínica Girona

La pandèmia ha fet repensar part del projecte de la nova Clínica Girona, amb petites aportacions per adaptar-se a futures situacions d’aquest tipus. Amb tot, les obres segueixen a bon ritme, i es manté la previsió de posar en marxa l’equipament a finals d’any.

Vídeo de la notícia

Notícies migdia. 3 de febrer de 2021

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR