Comença a escriure i premeu ENTRAR A LA RECERCA

Necessitem material per als professionals sanitaris

MOLTES GRÀCIES

Pel vostre suport solidari  a totes les persones i a les empreses i entitats que ens esteu fent donacions

NECESSITEM MATERIAL

En aquests moments d’alerta sanitària pel COVID-19, és urgent assegurar equips de protecció individual per als professionals sanitaris, i la vostra aportació ens ajuda moltíssim. Feu-nos arribar el material o contacteu amb nosaltres i el vindrem a recollir.

clinicagirona@clinicagirona.cat

Infinites gràcies. Cuidem-nos!

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR