Comença a escriure i premeu ENTRAR A LA RECERCA

EL PUNT AVUI: Manifest de Clínica Girona

Girona.

Treballadors de Clínica Girona van sumar-se ahir als actes commemoratius de l’1-O i van fer l’aturada convocada per a les 12 del migdia. Van concentrar-se a la plaça Miquel Santaló i van llegir un manifest en què denunciaven la repressió de l’Estat, reclamaven la llibertat dels presos polítics i es mostraven a favor dels drets democràtics. L’acte va acabat amb el cant d’Els segadors.

Foto: Representant dels treballadors llegint el manifest durant la concentració, a la plaça Miquel Santaló N.A.

http://www.elpuntavui.cat/politica/article/17-politica/1476828-manifest-de-clinica-girona.html

La notícia en pdf

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR