Comença a escriure i premeu ENTRAR A LA RECERCA

Els Reis de l’Orient visiten la Clínica

El passat dia 4 de gener, per portar regals i il·lusió als infants ingressats

Els Reis de l’Orient van visitar les instal·lacions de Clínica Girona el dijous 4 de gener, entre les 14 i les 17 hores. Es van passejar pels Serveis de Diàlisi, Urgències, Consultes Externes, Pediatria, Rehabilitació, la UVI i diferents plantes d’hospitalització per portar regals i il·lusió als infants ingressats, així com per saludar el personal de la casa, amics i familiars.

Una tradició que es perd en el temps

La visita dels Reis a la Clínica és una tradició que es perd en el temps. Des de fa molts anys, amb alguna interrupció, per problema d’agenda de ses majestats. És sempre una visita esperada i desitjada pel personal de la casa, que acompanya la comitiva reial pels diferents serveis del centre hospitalari on s’hi troben nenes i nens ingressats.

Una imatge retrospectiva de la visita dels Reis, el segle passat.

 

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR