Comença a escriure i premeu ENTRAR A LA RECERCA

Concentració contra la vulneració de drets i llibertats

2 d’octubre de 2017

Concentració a les 12h. davant la porta de la Clínica, en protesta per la brutal actuació policial de l’Estat durant la jornada del referèndum i per la vulneració de drets i llibertats

El personal del Grup Clínica Girona volem mostrar la nostra repulsa més contundent per la brutal actuació dels cossos i forces de seguretat estatals durant la jornada del referèndum d’ahir, i en resposta a la greu vulneració de drets i llibertats democràtiques quan un poble exerceix pacíficament el seu dret al vot.

Volem alhora  expressar el nostre suport amb les 844 persones que van resultar ferides, 249 de les quals a la demarcació de Girona. Al Servei d’Urgències de Clínica Girona vam atendre més de 50  persones amb contusions i lesions de diversa consideració.

 

 

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR