Comença a escriure i premeu ENTRAR A LA RECERCA

DIARI DE GIRONA: Jornada de qualitat amb la participació de la majoria dels centres gironins

DdG PALAMÓS ■ Representants de gairebé tots els centres hospitalaris de la regió sanitària de Girona es reuniran a la Jornada de Qualitat de les Comarques Gironines «Qualitat en línia» que se celebrara el 6 d’octubre a Navata. La cita serà un punt de trobada dels actors que intervenen en el món sanitari i l’organitza la Comissió de Qualitat intercentres de les comarques gironines a l’hotel Torremirona.

Els centres que participen en aquest projecte són la Clínica Girona, la Corporació de Salut del Maresme i de la Selva, la Fundació Salut Empordà, l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, l’Hospital de Campdevànol, l’Institut d’Assistència Sanitària i els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà.

Es tracta d’una jornada gratuï- ta, oberta, participativa i de punt de trobada dels diferents actors que intervenen en el món sanitari, com la ciutadania, les associacions de pacients i els professionals de la salut.

L’objectiu és trobar un espai comú on debatre i cercar una visió consensuada de la qualitat que serveixi per elaborar les línies estratègiques de futur i oferir una atenció sanitària cada vegada millor i més centrada en el pacient, segons els organitzadors de la trobada.

La notícia en pdf

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR