Comença a escriure i premeu ENTRAR A LA RECERCA

Comunicat en relació amb la situació política que es viu a Catalunya

Dijous 21/09/2017

Davant dels fets dels darrers dies i, d’una forma especial, dels esdevinguts ahir en relació amb la situació política que es viu a Catalunya, les organitzacions sotasignades donem ple suport a la defensa de la democràcia, de les llibertats, i de les institucions que ens representen.

Per tot això, expressem públicament el nostre suport al Govern de la Generalitat i a totes les persones, entitats i institucions que treballen per garantir aquests drets.

Les entitats sotasignades, des del màxim respecte a la pluralitat del seu conjunt d’associats, continuarem fent costat a la voluntat de la majoria del poble de Catalunya, expressada sempre d’una manera cívica, pacífica i exemplar.

Barcelona, 21 de setembre de 2017

Associació Catalana d’Entitats de Salut
Associació Catalana de Recursos Assistencials
Centres Socio-sanitaris Catòlics de Catalunya
Consorci de Salut i Social de Catalunya
La Unió Catalana d’Hospitals
Unió de Petites i Mitjanes Residències (UPIMIR)

Comunicat de la Unió Catalana d’Hospitals

El comunicat en pdf

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR