Comença a escriure i premeu ENTRAR A LA RECERCA

Minut de silenci a Clínica Girona

El personal del Grup Clínica Girona volem mostrar la nostra repulsa més contundent per l’atropellament massiu a les Rambles de Barcelona, i expressar l’absoluta solidaritat amb les víctimes i familiars de les persones atropellades i les ferides a Cambrils. Al mateix temps volem encoratjar i agrair la gran tasca de les forces de seguretat i dels professionals sanitaris després de l’atemptat.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR