Comença a escriure i premeu ENTRAR A LA RECERCA

TVGIRONA: El projecte per a la nova Clínica Girona va agafant forma

Emès: 08/03/20170 / Durada0: 01:31

L’Ajuntament de Girona ha fet el darrer pas administratiu per poder tirar endavant el projecte de reparcel·lació de la zona on s’ha d’ubicar el nou projecte de Clínica Girona. Ara s’ha obert un procés d’exposició pública, abans que l’empresa pugui demanar definitivament la llicència d’obres.

Veure el vídeo a la web de TvGirona

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR