Comença a escriure i premeu ENTRAR A LA RECERCA

DIARI DE GIRONA: Gràcies Clínica Girona!

MARTA BALLART FIGUERES

Aquestes festes de Nadal les he passat a la Clínica Girona, ja que una de les persones que més estimo hi ha estat ingressada. Voldria agrair de tot cor a totes les infermeres, metges i metgesses que la van atendre tot el que van fer per salvar-li la vida i el tracte excel·lent i proper que va rebre en tot moment, tot destacant especialment el personal de l’UCI. No podria haver estat més ben cuidada, i això a la família ens va donar molta tranquil·litat. Gràcies per ser tan bons professionals però encara millors persones!

16.01.2017

La carta publicada al DdG, en pdf.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR