Comença a escriure i premeu ENTRAR A LA RECERCA

Com serà la futura Clínica Girona

     RECULL DE PREMSA: La notícia als mitjans

  • VOCACIÓ DE SERVEI PÚBLIC. Clínica Girona, gestionada pels professionals mèdics que la integren, es defineix com una empresa sanitària amb voluntat de servei públic.
  • LA MILLOR OFERTA DE SALUT PER GIRONA. Després de més de 70 anys de col·laboració i convenis amb la sanitat pública, Clínica Girona vol oferir amb el nou centre la millor oferta sanitària al servei de Girona.
  • INNOVACIÓ I EFICIÈNCIA. L’empresa no ha repartit mai dividends. Els seus dividents són la creació de llocs de treball i la inversió i aposta per nous tractaments i noves tecnologies: Vam ser la primera clínica privada de la ciutat de Girona (1934), els primers en posar en funcionament un centre de Diàlisis a les comarques (1974), pioners en implantar noves tècniques de Diagnòstic per la Imatge (TAC i Ressonància Magnètica) així com donar servei de Medicina Nuclear a Girona.
  • CANVI DE LLOC. La nova Clínica Girona s’ubicarà a la Carretera de Barcelona 204-206, després d’haver estat al mateix lloc sempre, des de la seva fundació l’any 1934.
  • TRIPLIQUEM ESPAI. Dels 12.000 metres quadrats actuals, es passarà a més de 36.000.
  • ES POTENCIA L’HOSPITAL DE DIA. S’amplia considerablement l’àrea quirúrgica i l’hospital de dia per potenciar la cirurgia ambulatòria i nous tractaments amb la darrera tecnologia.
  • UNA NOVA CARA SUD PER GIRONA. Amb un disseny innovador i funcional, s’ha projectat una futura clínica eficient, sostenible, que garanteixi l’accessibilitat universal, i serà construida amb nous materials que aportin salut. Serà un edifici que cura i que renovarà i potenciarà l’entrada sud de la ciutat de Girona. El projecte arquitectònic és de PMMT. (http://www.pmmtarq.com/es/proyectos/clinica-girona)
  • INVERSIÓ: La inversió es durà a terme amb recursos propis i finançament bancari. No hi haurà cap tipus de despesa a càrrec de cap administració pública.

Vista Est:

SER

Projecte: PMMT arquitectura 

Després de més d’una dècada de projectes, un cop detectada la necessitat d’ampliar les instal·lacions per oferir un millor servei, us presentem avui com serà la futura Clínica Girona: un centre sanitari innovador, eficient, saludable, accessible i sostenible.

Innovador en disseny d’espais, que seran polivalents i en materials, que seran també asèptics i generadors de salut. Eficient en la mobilitat de pacients, personal i subministres. Saludable, amb llum natural a per tot i patis interiors per millorar la confortabilitat. Accessible universalment: qualsevol persona amb qualsevol minusvalidesa podrà accedir sense barreres a qualsevol lloc. I Sostenible perquè s’ha dissenyat per garantir l’estalvi energètic i econòmic.

Es tracta d’un edifici amb 3 soterranis i 8 plantes sobre rasant, amb un volum compacte que respon als condicionants urbanístics i que inclou patis per a il·luminar el màxim d’espais interiors. L’edifici s’estructura de manera estrictament funcional i de manera vertical degut a la morfologia de la parcel·la, que com sabeu és situada entre la Carretera de Barcelona i les vies del tren.

Vista Sud:

FOTO sud_DEF

Nota informativa en pdf

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR