Comença a escriure i premeu ENTRAR A LA RECERCA

Clínica Girona torna a penjar la senyera de 50 metres quadrats per la Diada

Per quart any consecutiu, amb motiu de la Diada de l’11 de setembre.

Per quart any consecutiu i coincidint amb la proximitat de la celebració de l’11 de Setembre, Diada Nacional de Catalunya, el Grup Clínica Girona ha penjat una senyera de 50 metres quadrats a la façana de l’edifici principal.

L’enorme senyera, de quasi 30 metres d’alçada per 1,80m. d’ample (uns 50 m2) ha estat penjada dimecres dia 7 de setembre a la façana de l’edifici principal de Clínica Girona, i restarà penjada fins uns dies després de la celebració de la Diada.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR