ARA: La Clínica Girona triplicarà l’espai

ARA Girona ACTUALITZADA EL 07/07/2016 00:00

  • La Clínica Girona triplicarà l’espai actual, i passarà dels 12.000 m actuals als 36.000 quan s’estreni la nova seu, a la carretera de Barcelona. La futura clínica es començarà a construir a finals d’aquest any i es preveu que entri en funcionament l’estiu de l’any 2019. Amb un pressupost de 52 milions d’euros, el nou equipament comptarà amb 108 habitacions i 116 llits, i ampliarà l’àrea quirúrgica i la d’obstetrícia. També disposarà d’equipaments sanitaris únics a les comarques gironines, com la ressonància magnètica vertical i una sala PET-TAC per a malalts oncològics. Segons el projecte, que es va presentar ahir, el nou edifici tindrà vuit plantes. La Clínica Girona, gestionada pels mateixos professionals que hi treballen, ofereix serveis concertats amb la sanitat pública.

http://www.ara.cat/comarquesgironines/Clinica-Girona-triplicara-lespai_0_1609039105.html

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR