Comença a escriure i premeu ENTRAR A LA RECERCA

Exposició “Dibuixos infantils” a la Segona Planta d’Hospitalització

Del 20 d’abril al 30 de setembre de 2016

Es tracta d’un recull de mig centenar de dibuixos realitzats pels infants del personal del Grup Clínica Girona.

Aquesta és la setzena mostra artística des de que al setembre del 2010 es va inaugurar a les parets de la Segona Planta d’Hospitalització de Clínica Girona un espai per a exposicions temporals.

Aquestes mostres persegueixen un doble objectiu: d’una banda fer més agradable i confortable l’estada o la visita a les instal·lacions del centre, i de l’altra banda incentivar i potenciar la creativitat del personal.

Hi han exposat, des de setembre de 2010 infermeres, metges, portalliteres, informàtics, etc. I ho han fet amb col·leccions de fotografies, dibuixos, pintures, aquarel·les i colleges, i amb títols com “Qui és qui”, “Moments creatius”, “Impactes visuals”, “Invitació a la dansa”, “Apunts”, “Silencis”, “Infants”, “Mascotes”, “Viatges”, “Miscel·lània”, etc.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR