Comença a escriure i premeu ENTRAR A LA RECERCA

Conferència de la Dra. Eva Palau a Girona sobre hipertensió, l’11 de febrer

Tertúlies de GICOR. Dijous 11 de febrer de 2016, a les 7 de la tarda, a la Sala Actes Hotel Entitats de Girona

La Dra. Eva Palau, Cap del Servei d’Urgències de Clínica Girona, donarà una conferència sobre el tema “La hipertensió arterial, un repte personal”, el dijous 11 de febrer de 2016 dins del programa “Les Tertúlies de GICOR (Associació gironina de prevenció i ajuda de les malalties del Cor).

L’acte tindrà lloc a les 7 de la tarda, a la Sala d’Actes de l’Hotel Entitats (C/ Rutlla Nº 20-22 de Girona).

Més informació:

http://www.gicor.org/ca/conferencies/184

 

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR