Comença a escriure i premeu ENTRAR A LA RECERCA

Els Reis Mags també van visitar a la Clínica Girona infants ingressats, familiars i van saludar el personal

Els Reis Mags van visitar el passat dia 4 de gener de 2016 a la tarda les instal·lacions de Clínica Girona. Es van passejar per diferents plantes d’hospitalització per portar regals als infants ingressats, així com per saludar amics i familiars i el personal de la casa que es trobava treballant en el torn de tarda d’aquell dilluns.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR