CADENA SER: Urbanisme permet a Clínia Girona traslladar-se a la carretera de Barcelona

La Comissió Provincial d’Urbanisme ha aprovat la construcció de la nova seu de Clínica Girona als terrenys que ocupava el concessionari Citröen a la carretera de Barcelona. Això alliberarà espai al centre de la ciutat que es destinarà a usos comercials.

CADENA SER GIRONA 01/10/2015 – 07:53 CET
L’Ajuntament de Girona ja va donar el vist i plau a l’operació el mes de juliol i faltava el d’Urbanisme. El dóna tot i que el director general, Agustí Serra, diu que està condicionat a uns petits retocs de tramitació. Ara l’Ajuntament ha de concedir el permís d’obres per començar a construir el nou centre hospitalari, de 26.000 metres quadrats. Es calcula que costarà uns 50 milions d’euros. Fa uns anys, Clínica Girona va comprar uns terrenys a Fornells per traslladar-s’hi però la seva intenció sempre havia estat quedar-se a la ciutat. L’espai que ara ocupa al carrer Joan Maragall es destinarà a usos comercials, hotelers i d’oficines i cedirà uns 200 metres quadrats al col•legi Verd, amb el que llinda. També cedirà a l’Ajuntament de Girona gairebé 20.000 metres quadrats a la zona de l’Avellaneda per fer-hi una zona verda.

FOTOGRAFIA: Clínica Girona es traslladarà a l’accés sud de la ciutat. / ACN


Més info: Llegir la notícia a la web de la Cadena Ser
Font: CADENA SER GIRONA

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR