DIARI DE GIRONA: Llum verda a la nova Clínica Girona

GIRONA | TAPI CARRERAS.-
El ple municipal va aprovar inicialment ahir els canvis urbanístics que han de permetre a la Clínica Girona aixecar un edifici a l’actual espai de la carretera Barcelona on hi ha naus abandonades des de fa anys.

L’Ajuntament va aprovar que els propietaris de l’equipament facin un edifici diferent al previst inicialment per allunyar-los de les vies del tren i així no dependre d’Adif, que fa unes setmanes va fer un informe negatiu a la construcció de l’edifici. Els canvis, amb un edifici més estret però més alt (però amb els mateixos metres quadrats que anteriorment) va rebre el suport de totes les formacions excepte de la CUP i d’ICV- EUiA que no comparteixen el model privat del sector sanitari i consideren que la regeneració de la zona hauria de passar per un altre tipus d’actuacions.

Els regidors no adscrits Glòria Plana (ex-PSC) i Carles Bonaventura (ex-CUP), es van abstenir. Ara caldrà un procés d’exposició pública on es podran presentar al·legacions abans d’aprovar definitivament aquesta modificació puntual del pla general.

Nota informativa en PDF


Més info: Llegir la notícia al DIARI DE GIRONA
Font: DIARI DE GIRONA

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR