Comença a escriure i premeu ENTRAR A LA RECERCA

Recollida de taps solidaris al Servei d’Urgències

Durant tot l’any passat es van recollir 6 tones de taps, dins d’una campanya solidària dirigida a proporcionar una cadira de rodes especialment adaptada per una persona que la necessitava, en Ferran.

Aquest any la campanya continua, ara en suport de l’Elena i la seva família. A banda del personal de la Clínica que hi col•labora, mercès a les xarxes socials són moltes les persones que s’hi acosten fins al Servei d’Urgències de la Clínica per dipositar els seus taps solidaris.

Des d’aquí us volem donar les gràcies. Tones de gràcies.

En aquesta mateixa pàgina trobareu el cartell de la campanya solidària, que ha estat elaborat amb la tipografia Anna Beta, de l’Anna Vives, una noia amb Síndrome de Down que ha creat la seva pròpia font, i que és l’ànima la Fundació INTINERARIUM. “Sumant Capacitats”.
Gràcies Anna! (www.annavives.com)

Nota informativa en PDF


Lloc: Servei d’Urgències de Clínica Girona (C/Joan Maragall 26)

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR