Comença a escriure i premeu ENTRAR A LA RECERCA

Nova exposició temporal a la Segona Planta: Dibuixos de Maria do Carmo Ferreira

Des del passat 7 de gener ja es pot visitar a la Segona Planta d’Hospitalització de Clínica Girona una col·lecció de dibuixos a llapis i a carbó sobre la ciutat de Girona.

La mostra porta per títol “Girona m’enamora” i és obra de la infermera de la Clínica Maria do Carmo Ferreira.

Per fer el cartell d’aquesta darrera exposició (que us el podeu descarregar en aquesta mateixa pàgina) s’ha fet servir la tipografia Anna Beta, de l’Anna Vives, una noia amb la Síndrome de Down que ha creat la seva pròpia font, i que és l’ànima de la Fundació INTINERARIUM. “Sumant Capacitats”. (www.annavives.com).

Nota informativa en PDF


Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR