Comença a escriure i premeu ENTRAR A LA RECERCA

Infermeres de Clínica Girona publiquen un estudi dels sondatges vesicals a la Revista del CODIGI

L’article “Estudi dels sondatges vesicals”, signat per les infermeres: Mariona Pujolàs, Mariona Bosacoma, Carme Pizarro, Yuricel Ramos, Nuri Muñoz i Lourdes Gou, va ser presentat públicament a la XII JORNADA D’INFERMERIA DELS SERVEIS DE MEDICINA INTERNA DELS HOSPITALS DE GIRONA, celebrat el 27 de novembre de 2009 a Girona, una trobada que va ser organitzada pel Servei d’Infermeria de Clínica Girona dins dels actes del 75è aniversari del centre hospitalari.

El treball científic es centra a les dades recollides a la unitat de Medicina Interna de Clínica Girona, del febrer de l’any 2008 fins al febrer del 2009. Les infermeres signants de l’estudi van recopilar informació de tots els pacients que van arribar amb sondatge vesical o que es van haver de sondar, per buscar la relació entre el sondatge vesical i la infecció d’orina, que és potser la infecció nosocomial predominant en aquests tipus de pacients.

Nota informativa en PDF


Més info: Col·legi Oficial d’Infermeria de Girona

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR