Comença a escriure i premeu ENTRAR A LA RECERCA

Clínica Girona celebra el Dia Mundial de la Infermeria recordant la figura de Florence Nightingale

El dia 12 de maig es celebra el Dia Mundial de la Infermeria. Per commemorar aquesta efemèride Clínica Girona va organitzar un Concurs de Fotografia, Dibuix i Pintura entre el personal del centre, així com altres activitats, coordinades per la Direcció d’Infermeria de Clínica Girona.

Entre les activitats programades figura l’edició d’un tríptic informatiu on es recorda la figura de Florence Nightingale, considerada la mare de la infermeria moderna.


Lloc: Clínica Girona
Més info: Més informació i enllaç per descarregar el tríptic en pdf
Organitzador: Clínica Girona

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR