Comença a escriure i premeu ENTRAR A LA RECERCA

Clínica Girona participa per primera vegada a la Mostra Girona Temps de Flors

L’entrada principal de Clínica Girona, pel carrer Joan Maragall, es va “vestir de colors” amb motiu de la mostra “Girona temps de flors” que es va celebrar a la ciutat de Girona del 9 al 17 de maig.

Per primer cop en la seva història, Clínica Girona ha participat al concurs d’aparadors de la mostra amb un muntatge signat pels mestres floristes Maria Jesús Miranda i Jordi Pascual, que decoren l’entrada amb pals de pita de colors i unes plantes molt peculiars de l’espècie “Thilandsia”, a mode de tirabuixons.

La participació aquest any a “Girona Temps de Flors” ha estat per iniciativa de la “Comissió del 75è Aniversari de Clínica Girona”.


Lloc: Clínica Girona

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR