Comença a escriure i premeu ENTRAR A LA RECERCA

Més de 400 persones desafien la pluja i participen a la Marxa dels 75 anys de Clínica Gironal

Les “supers” (supervisores), infermeres, metges, zeladors, personal de manteniment, d’administració, de neteja, de comunicació, directius, personal de farmàcia, de comptabilitat i molts, sobre tot molts familiars i amics, van participar a la Marxa Popular de Clínica Girona, diumenge 26 d’abril, des de la Plaça Santaló fins a Fornells de la Selva. A l’arribada es va oferir als participants una degustació de begudes, una gran botifarrada i xuixos per tothom.

Els primers van fet el recorregut, de 4,5 quilòmetres, en mitja hora, i els darrers en 1 hora, aproximadament. Però no es tractava pas de “competir” sinó de “compartir”: compartir un diumenge diferent, tot fent salut, celebrant l’aniversari de la Clínica i anant a trepitjar els terrenys que acolliran la futura seu central de Clínica Girona a Fornells de la Selva.

La Marxa va ser considerada pels directius del centre com “tot un èxit”, ja que s’havien inscrit més mig miler de persones, i al final, malgrat el mal temps, i la pluja dels primers minuts, van prendre la sortida més de quatre-centes persones. I el que és més important: tothom va coincidir en que s’ho havien passat molt bé “les botifarres eren molt bones” i els “xuixets” com els van rebatejar in situ, estaven boníssims”.

Va haver-hi també degustació de begudes, oferta per Coca_Cola, que també van cedir l’arc inflable de sortida, i es va comptar amb la col•laboració de l’Ajuntament de Girona, amb una dotació dels seus agents, encapçalats pel Sergent Rojas, que va anar regulant el trànsit a les cruïlles, per facilitar la bona marxa dels participants.

En resum una “magnífica jornada”, desafiant la pluja, tot caminant i fent salut, per compartir tots plegats, com una gran família, l’alegria d’aquest 75è Aniversari de Clínica Girona.

Per molts anys !

Nota informativa en PDF


Organitzador: Comissió del 75è Aniversari de Clínica Girona

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR