Comença a escriure i premeu ENTRAR A LA RECERCA

Èxit de públic a la Festa Infantil dels

Clínica Girona celebra aquest any el seu 75è aniversari. El divendres 20 de març es va celebrar una Festa Infantil dels 75 anys de la Clínica Girona, a la Plaça Miquel Santaló de Girona, davant de l’Hotel Carlemany, a la qual van assistir centenars de persones.
Es van repartir més d’un miler de globus i la xocolatada, prevista per un miler de persones, es va acabar (igual com els globus), en només dues hores.
La festa va estar animada pel mag Raul, amb un espectacle a la mida dels més petits, i va ser un punt de trobada de molts treballadors i extreballadors del centre, així com de nombrosos amics i familiars.

Nota informativa en PDF


Lloc: Plaça Miquel Santaló

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR