Comença a escriure i premeu ENTRAR A LA RECERCA

La història de Clínica Girona omple la Fontana d’Or

Familiars del Dr. Coll, fundador de la Clínica, així com el Dr. Casellas, i altres facultatius jubilats, o la filla de l’arquitecte Rafael Masó, van trobar-se en aquest acte, juntament amb molts treballadores i treballadors actuals de la Clínica per escoltar les interessants referències històriques que va fer el conferenciant, Enric Mirambell.

“L’obertura de la Clínica Girona va causar un gran impacte social a la ciutat”

Mirambell va destacar per exemple que quan es va obrir Clínica Girona, l’any 1934, va causar un “gran impacte” a la ciutat. “Penseu –va dir Mirambell- que en aquells anys el 90 per cent dels habitatges de la ciutat no tenia lavabo. Aquell edifici blanc de la Clínica, era molt modern, pintat de blanc, donava una sensació de modernitat i neteja espectaculars, i tenia lavabos a les habitacions!! Tothom en parlava.”


Lloc: Fontana d’Or de Girona, 12 de març de 2009

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR