Comença a escriure i premeu ENTRAR A LA RECERCA

Xerrada a alumnes de la Universitat de Girona (UdG)

La Directora Assistencial de Clínica Girona, Dra. Núria Porcar, va donar una conferència, el dia 7 de novembre a la Sala d’Actes del centre, sobre “Documentació Mèdica i Arxiu”, a alumnes de segon curs de Comunicació Audiovisual i Publicitat, del Departament de Filologia i Filosofia de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona.

La Dra. Porcar va exposar la part teòrica de la Documentació Clínica, com està reglamentada i afectada per la LOPD (llei de protecció de dades de caràcter personal), així com va explicar de quina manera s’organitza un arxiu d’Històries Clíniques.

L’acte es va complementar amb una petita exposició sobre el Servei de Comunicació de la Clínica, a càrrec del Cap del Servei de comunicació, Joan Carles Guerrero, així com es va realitzar una visita guiada per l’arxiu del centre.


Lloc: Sala d’Actes del centre

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies

COMENÇA A ESCRIURE I PREM ENTER PER BUSCAR